Welkom!

Iyuptala – het gevoel van eenheid

Welkom op de website van Natuurgeneeskundige Praktijk Iyuptala in Oudenhoorn, de praktijk van Monique Baan. In mijn praktijk voor natuurgeneeskunde behandelen ik zowel mens als dier. Mijn specialisatie ligt bij getraumatiseerde paarden en mensen. Door middel van een behandelplan dat geheel wordt toegespitst op de specifieke problemen en klachten, streef ik samen met u naar een nieuwe balans, die zorgt voor genezing. In mijn praktijk maak ik gebruik van bekende methoden en middelen, zoals VSM. U bent altijd welkom om contact met mij op te nemen voor vragen, of om te kijken wat ik voor u kan doen.

Over ons

De eigenaar van de praktijk, Monique Baan, was als kind al gek op dieren en zat vanaf haar zesde jaar te paard. Ze was bovendien heel creatief, zodat ze koos voor het vak modestyliste. Als 23-jarige had ze haar eigen paard, dat op 4-jarige leeftijd ziek werd en volgens het 'reguliere circuit' afgemaakt moest worden. Monique was van jongs af vertrouwd met de homeopathie en koos voor een alternatieve behandeling. Zo werd het paard haar 'leermeester' en is dit paard bijna 27 jaar geworden.

Toen Monique 32 was, besloot ze van haar hobby en passie haar werk te maken en begon ze vol enthousiasme aan de studie Natuurgeneeskunde, waar ze haar aangeboren paranormale talenten kon ontwikkelen. Met dit doel volgde ze ook cursussen Reiki en Shambhala Master. Inmiddels drijft ze alweer sinds 1998 met succes haar Natuurgeneeskundige Praktijk Iyuptala.

De grote kracht van Monique is haar intuïtie. Door de juiste vragen te stellen en door het aanvoelen van energie en problematiek, weet Monique als geen ander een behandelplan te maken dat zorgt voor het terugkeren van de juiste balans bij mens en dier. Ze heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van mensen en paarden, de laatste vanwege haar grote ervaring en affiniteit met deze dieren, maar ook andere (huis)dieren zijn van harte welkom in haar praktijk.